Arslan Aannemersbedrijf is hard op weg om alle Nederlandse huishouden te veroveren. Wij hebben ons ontwikkeld als een onmisbare partner in 't realiseren van droomwoningen door heel Nederland. Wil jij ook meebouwen aan een snel groeiende succes? Bekijk onderaan de vacatures en solliciteer op een functie die bij jou past.
Arslan Logo 11

Is een van deze functies wellicht iets voor jou?

Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet en wie weet maak jij straks onderdeel uit van ons team!

Woonadviseur Vacature

Maak jij samen met onze gasten van hun huis een échte thuis en wil jij ze inspireren met de woonkeuzes én de inrichting van hun nieuwe woning? Dan is deze functie iets voor jou!

Woondaviseur Vacature.pdf

Solliciteer nu!

Receptioniste Vacature

Arslan Wonen is op zoek naar een enthousiaste receptioniste. Wegens toenemende baliewerkzaamheden zijn we op zoek naar een fulltime baliemedewerkster om ons team te versterken.

Receptioniste Vacature.pdf

Solliciteer nu!

Magazijn medewerker

Arslan Wonen is opzoek naar een magazijn medewerker. De magazijnmedewerker zorgt voor het beheer van de goederenstroom. Hij/zij controleert zendingen van leveranciers, zorgt voor een goed kloppende voorraad, zorgt voor onderhoud aan meetinstrumenten en machines en verzamelt materialen uit het magazijn voor projecten.

Magazijn medewerker.pdf

Solliciteer nu!

Financieel administratief medewerker

Arslan Aannemers is opzoek naar een financieel administratief medewerker. De administratief medewerker verricht financieel administratieve werkzaamheden en levert daarmee een bijdrage aan een correcte vastlegging en archivering van de (financieel) administratieve gegevens.

Financieel Administratief Medewerker.pdf

Solliciteer nu!
Benieuwd naar ons team?