info@arslanaannemersbedrijf.nl
Algemene Voorwaarden
010 752 12 32
Ma - Vrij: 9:00 - 18:00 / Za: 09:00 - 17:00
Thurledeweg 30 3044 ES, Rotterdam

TRAP RENOVATIE

Arslan Aannemersbedrijf is uw specialist uit Rotterdam van innovatieve traprenovatie systemen. Bij Arslan Aannemersbedrijf kunt u met verschillende methodes en materialen uw trap volledig renoveren. PVC, tapijt, laminaat en grind zijn de meest voorkomende materialen die gebruikt kunnen worden bij traprenovatie. Bij ons heeft u keuze uit meer dan 400 verschillende kleuren. Bezoek snel onze showroom, onze professionals staan klaar om u te woord te staan.

Onze merken

U heeft oude houten trappen die u wilt renoveren? Of een stenen of betonnen trap die hoognodig aan een opknapbeurt toe is? Het fedi-systeem voor trappenrenovatie geeft uw oude trap in korte tijd een geheel nieuwe uitstraling.

Een traprenovatie heeft veel duidelijke voordelen ten opzichte van het plaatsen van een nieuwe: het opknappen met het trede-over-trede-principe brengt duidelijk minder overlast met zich mee. Uw oude trap vormt het fundament voor de nieuwe. Daardoor zijn moeizame en tijdrovende afbraak- en stutwerkzaamheden en ook het zich ontdoen van de oude trap overbodig. Kortom: minder ongemak en geringere kosten.

Door de jaren heen hebben bijzonder veel mensen er voor gekozen om gebruik te maken van Trenovo traprenovatie. Dit niet in het minst omdat ze over een werkelijk bijzonder compleet en bovendien ook hoogwaardig programma beschikt. Deze maakt het voor iedereen mogelijk om diens trap op een aantrekkelijke en bovendien ook kwalitatieve manier te laten renoveren. Traprenovatie met behulp van overzettreden van Trenovo is niet alleen zeer duurzaam, maar ook nog eens erg betaalbaar. De uitstekende slijtweerstand van klasse 32 garandeert in ieder geval een langdurig gebruik. Het spreekt voor zich dat het aanbod van Trenovo niet alleen maar bestaat uit de overzettreden waar gebruik van kan worden gemaakt. Ook zijn er namelijk een groot aantal verschillende accessoires welke aangekocht kunnen worden.

LifeStyle interrior biedt hoogwaardige en kwalitatieve traprenovatie planken aan. Het grootste voordeel van LifeStyle is dat deze betaalbaar is voor elk gebruiker maar toch geniet van het hoogste kwaliteit. U heeft de keuze uit 9 verschillende kleuren die binnen 1 werkdag volledig opgeleverd wordt.