info@arslanaannemersbedrijf.nl
Algemene Voorwaarden
010 752 12 32
Ma - Vrij: 9:00 - 18:00 / Za: 09:00 - 17:00
Thurledeweg 30 3044 ES, Rotterdam

BADKAMER & TOILETTEN

Afgelopen jaren hebben wij door heel Nederland meer dan 1200 badkamer en toilet projecten opgeleverd. Wat ons uniek maakt is onze alles onder één dak concept. Bij ons kunt u alle werkzaamheden uitvoeren maar ook de producten voor scherpe prijzen bemachtigen. Onze showroom is uitgerust met de laatste trend aan badkamermeubels, regendouches, toiletten, verlichting, luxe LED spiegels en meer dan 400 tegels. Uw aannemer van Rotterdam staat klaar om u te verwelkomen. Bezoek onze showroom en laat u inspireren door prachtige producten.

Onze badkamer projecten

Vroeger was de badkamer niet meer dan een simpele ruimte. Hedendaags is het een ruimte om volledig in ontspanning te komen. Arslan Aannemersbedrijf heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van badkamerrenovaties en verbouwingen. Dankzij onze eigen showroom kunnen we samen met u meteen uw badkamerproducten selecteren. Zo heeft u meteen meer inzicht hoe uw badkamer eruit komt te zien. Heeft u vragen of interesse in een prijsopgave? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Alles onder één dak 0
Jarenlang kennis en ervaring 0
Service 0
professioneel 0

Onze toilet projecten

Hoe gaan wij te werk?

Als eerst zullen we onder genot van een lekker bak koffie met elkaar kennis maken. Na een gezellige start zullen we snel overschakelen naar de werkzaamheden die u uit wilt laten voeren. Eerst zullen we opzoek gaan naar de beste indeling van uw ruimte. Hierna bespreekt u met de aannemer welke opties allemaal mogelijk zijn. Misschien wilt u een verlaagd plafond met luxe spotjes of een inbouw regendouche systeem waar