info@arslanaannemersbedrijf.nl
Algemene Voorwaarden
010 752 12 32
Ma - Vrij: 9:00 - 18:00 / Za: 09:00 - 17:00
Thurledeweg 30 3044 ES, Rotterdam
Title Image

OVER ONS

Over ons

Heeft u verbouwings– en/of renovatieplannen of heeft u simpelweg advies nodig over het onderhoud van uw pand? Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvende beoordeling en een deskundig advies op maat.

Ons team bestaat uit professionals met ieder zijn eigen specialisme.

Via de contactpagina kunt u contact opnemen met ons. Wij zullen samen met u een afspraak inplannen om uw werkzaamheden te bespreken.

Hoge kwaliteit, een betrouwbare werkwijze en persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever zijn belangrijke kenmerken voor ons bedrijf. Arslan Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in alle binnenhuis verbouwingen. Bent u klaar om uw droomhuis te creëren?

Stukken, schilderen, renovlies en spachtelputz

Tegelen, laminaat, PVC, gietvloer en grindvloer

Badkamer en toiletrenovaties

Plaatsen van kozijnen en deuren

Cinewalls en koven

Zoekt u een aannemer voor de buitenzijde van uw woning? Wilt u misschien meer ruimte creëren door het plaatsen van een dakkapel? Of misschien een uitbouw om wat ruimer te wonen? Is uw tuin verouderd of ingezakt? Wij voeren alle buitenhuis werkzaamheden vakkundig en professioneel uit.

Dakkapel

Uitbouw en opbouw

Tuin inrichting

Elektra en water werkzaamheden aan uw gevel

Veranda's

Arslan Aannemersbedrijf heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer vakkundig en betrouwbaar aannemersbedrijf op verschillende oppervlaktes. Samen met onze professionele team kunnen wij elk verbouwing aan. Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw huis? Neem dan snel contact op met onze architect. en start vandaag met het ontwerpen van uw droomhuis.